The Makerreporter #73: Meet The Team: Driek

Microlab Eindhoven
2 min readAug 25, 2023

Driek is een echte duizendpoot binnen Microlab. Of het nu gaat om het installeren van tablets, het helpen bij de receptie of het creëren van een geweldige sfeer tijdens evenementen, hij draait zijn hand er niet voor om!

Als ZZP’er kwam Driek via Temper bij Microlab Eindhoven terecht. Hij begon met een paar klussen, maar het beviel zowel hem als ons goed. Op dit moment zien we zijn vertrouwde gezicht elke maandagmiddag, maar vanaf september kunnen we nog meer op hem rekenen, aangezien hij dan iedere maandag en woensdag de receptie zal bemannen. Een ware redder in nood, want Laura, die momenteel deze rol op zich neemt, gaat vanaf dan naar Microlab Rotterdam.

Hij heeft net zijn studie commerciële economie aan Fontys afgerond en kijkt uit naar zijn grote reisavontuur, dat gepland staat vanaf november. Naast zijn werk bij Microlab heeft Driek ook nog een andere baan bij Adaptable, een IT-bedrijf, waar hij zich voornamelijk bezighoudt met online marketing. Een bezige bij, dus! Om zijn reisplannen te financieren en nieuwe dingen te leren, werkt Driek nu bij Microlab. Marketing heeft zijn speciale interesse, en wie weet zien we hem binnenkort schitteren in dat gebied. Maar eerst wil hij de wereld ontdekken!

Wat Driek zo aanspreekt bij Microlab is onze unieke community. De diversiteit aan mensen en hun enthousiasme maken het hier echt speciaal. Daarnaast waardeert hij de afwisseling in zijn werk, van het draaien van bardiensten tot het helpen opruimen en hosten van evenementen. Bij Microlab is geen dag hetzelfde!

--

--