Microlab Eindhoven
1 min readNov 30, 2023

--

The Makerreporter #76: Meet The Team: Momo van de Kimmenade

Maak kennis met Momo van de Kimmenade, onze nieuwe Community Manager bij Microlab Eindhoven!

Voordat Momo het Microlab team kwam versterken, heeft ze zich in allerlei werelden begeven. Van de gehandicaptenzorg tot de kinderopvang, en van schoonmaakwerk tot het behalen van haar diploma AD Management bij Avans Hogeschool.

In haar vrije tijd is Momo het toonbeeld van gezelligheid. Ze is een echt familiemens en trekt er graag op uit met haar vriendinnengroep. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft Momo ook een avontuurlijke kant. Zo reisde ze op 19-jarige leeftijd drie maanden door Azië en woonde ze onlangs een half jaar in het zonnige Valencia, waar ze samen met haar vriend werkte en studeerde. Hoe cool is dat?

Wat vindt ze het leukst aan werken bij Microlab? De afwisseling! Ze wisselt moeiteloos tussen receptiewerk en het geven van rondleidingen aan nieuwe members, waarbij geen enkele dag hetzelfde is. Als Community Manager is elke dag een nieuw avontuur.

We zijn super trots Momo te mogen verwelkomen in ons Microlab-team. Met haar sprankelende persoonlijkheid en veelzijdige ervaring is ze zeker een aanwinst. Welkom aan boord, Momo!

--

--