Meet the Team: Patricio de Boom

Microlab Eindhoven
2 min readOct 27, 2023

Maak kennis met Patricio de Boom, onze COO bij Microlab, die zijn passie voor netwerken en community-building inzet voor onze locaties in Rotterdam en Eindhoven.

Patricio heeft inmiddels ruim 8 jaar ervaring in de coworking-wereld en stond aan de wieg van onder andere 42workspace en LaatBloeien. Tijdens een bijeenkomst bij Laatbloeien, een hub voor social en impactgedreven ondernemers, kruisten zijn paden met die van Luuk (mede oprichter van Microlab). Hun gedeelde visie over community-gedreven coworking spaces klikte meteen.

Niet veel later kwam alles samen en werden er concrete stappen ondernomen om de krachten te bundelen bij Microlab. Na een korte proefdag was Patricio volledig overtuigd van het Microlab concept en startte een nieuw avontuur bij Microlab.

“Waar ik blij van wordt is toffe plekken ontwikkelen die ondernemers helpen om het beste uit zichzelf te halen en tegelijkertijd een platform bieden voor (stads)initiatieven die de wereld een beetje beter maken. Ik ben echt een bouwer en hou van het inrichten van processen en teams om groeiambities te realiseren. Bij Microlab is daarvoor alle ruimte. Zo voegen we binnenkort nog eens 23.000m2 coworking-, event, horeca- en atelierruimte toe in Eindhoven.

Daarnaast zie ik nog een mooie kans om Microlab te verduurzamen en daarmee anderen te inspireren.” Kortom, ik ben blij met mijn keuze voor Microlab.

Wil jij impact maken of een keer een kop koffie drinken? Trek Patricio aan de mouw als je hem tegenkomt in de gangen van Microlab. Hij staat altijd open voor nieuwe connecties en ideeën!

--

--